Menue

Sikkerhed

Din sikkehed, vores ekspertise.

Rejs uden risiko. Nyd uden grænser.
Når det drejer sig om din sikkerhed, går vi ikke på kompromis. Hvert Dethleffs køretøj bliver produceret på vores fabrik i Isny i det sydtyske Allgäu efter de højeste kvalitetskrav. Til Dethleffs sikkerhedsudstyr hører der i de fleste køretøjer livredende systemer som ESP i autocamperne og Sikkerheds pakken i campingvognene. Omfattende kvalitetskontrol garanterer desuden, at du har de bedste forudsætninger for ubegrænset køreglæde.

Professionel sikkerhed i din campingvogn

Kravene til det bedst mulige sikkerhedsudstyr har førsteprioritet hos Dethleffs. Derfor er campingvognene i Camper- og Komfort-klassen som noget nyt udstyret med AL-KO ATC antislingresystem. ATC kontrollerer kontinuerligt campingvognens kørsel. Selv de mindste sidebevægelser registreret. Således kan slingren forhindres af en øjeblikkelig blid opbremsning.

Tekniske sikkerheds-innovationer

AL-KO Trailer Control forhindrer at campingvognen kommer i slyng

Mærke chassis fra AL-KO

Antislingerkobling

Påløbsbremse

Fuldt oplyst bagende

Skærmbillede fra bakkekameraet

Skærmbillede fra sidekameraet

Innovativt kamerasystem

Mærkedæk af høj kvalitet

"Sikkerhedspakke" fra Dethleffs

Støddæmpere

Ranger uden hjælp fra andre med Truma Mover XT

Rejs afslappet - med sikkerhed ombord

Professionel sikkerhed i din autocamper

Den elektroniske stabilitetskontrol, også kaldet ESP, holder køretøjets retning og hjulenes bevægelser under kontrol. Den reagerer straks i farlige situationer, bremser de enkelte hjul og gør autocamperens/bobilens fart langsommere. Derfor anvender Dethleffs ESP i alle teknisk kompatible køretøjer.

ESP giver endnu flere sikkerhedsfordele:
Bjergkørsel er nu helt enkelt takket være ASR (Anti Slip Regulation), for hjulene spinner ikke længere. Desuden forhindrer Hill holder-funktionen at autocamperen ruller tilbage. Ved katastrofeopbremsninger understøtter den hydrauliske bremseassistent (HBA) dig.

Altid et sikkert tag over hovedet!
Alle autocampertage fra Dethleffs er i modstandsdygtigt GFK (glasfiberforstærket plastik). Det betyder en bedre beskyttelse i forhold til konventionelle aluminiumstage, også ved f.eks. kraftigt hagl.