Menue
Dethleffs D-Line
Dethleffs D-Line - specielt udvalgt til de danske campister
DK danke
Vi oplever stor fremgang i salget af Dethleffs campingvogne i 2020. Stor tak til Jer derude
Teaser Dethleffs Webshop
Welcome to the new Dethleffs Webshop
Teaser ehome coco 800x434
Camping er bare det nye grøn - og Dethleffs er med på bølgen
10 gode fifs
10 gode fifs
news 900x600
Vis alle news

10 gode fifs

Så er der ikke længe til ferien. En campingferie starter, når man triller ud ad indkørslen, så husk også at pakke de rette ting til at skabe god stemning i bilen. I denne uge bringer vi 10 gode fifs til pakkelisten:

 

  • Uden mad og drikke duer helten ikke - husk at supplere slikbeholdningen med gulerødder, frugt og nødder. Fyld vandflasker halvt med vand og frys dem, hvis du fylder efter med vand inden afgang, har I koldt, frisk vand til bilturen.
  • Hold pauser. Os voksne kan godt blive grebet af at tilbagelægge så mange km som muligt, men ungerne ser ingen sejr i lige at klare 100 km mere. Aftal gerne på forhånd, hvor ofte I skal holde pause.
  • Vær beredt med musik, film og lydbøger - også gerne hørebøffer. Indfør en skifteordning, så I er fælles om aktiviteten og ikke er asociale på ferien
  • Lege og spil giver ro på bagsædet. Led efter bilmærker, nationaliteter, bilfarver, ting i landskabet eller leg "gæt et dyr eller en person", hvor der kun må svares med ja eller nej.
  • I bilen - og på badeværelset - kan man synge uden at genere nogen. Det er ferie, så vær fjollet og syng af fuld hals, det synes ungerne er rigtig sjovt .
  • Tænk over jeres afgangstidspunkt, så I undgår køer og den værste trafik. Kør gerne om natten, tidligt om morgenen eller om aftenen ved spisetid Kø-beredskab: forbedred jer mentalt på, at køer kan opstå. I er jo forberedt og har masser af mad, snacks og lege eller sange på lager 
  • Lad hele familien følge med på kortet. Sørg for inddrage ungerne. Det er knapt så kedeligt på bagsædet, når man kender destination og afstande .
  • Fordel opgaverne. Lad alle - store som små - have et ansvarsområde. Den mindste kan være chef for slikbeholdningen, mens rollerne som navigator, stedfinder og skraldemand kan tilfalde de lidt større medpassagerer.
  • Ajourfør apps til tablet og smartphone inden afrejse. Måske ældste-teenageren kender de nyeste og ved, hvad der kan underholde resten af famillien...?