Menue
Vi byder på champagne og overraskelser til børnene
Kom til Dethleffs D-Line Day d. 19/1. - Vi byder på champagne og overraskelser til børnene
DK Teaser Winterspezialist 800x434
Nyttige tips til vintercamping
Camping Aalborg messe 10.-12.1.2020
Teaser Trend Edition 800x434
Den perfekte autocamper til den nye campist - Dethleffs Trend Edition
Teaser Testfamilien 1200x637
Ferieinspiration: Testfamilien på camping
news 900x600
Vis alle news

De nye Trend T og I har fået vokseværk

Til CMT får den i modelåret 2019 opjusterede Trend integrerede og delintegrerede modeller yderligere vokseværk med Trend T og I 6617 EB. Dethleffs fans kender allerede denne grundplan fra Globebus-serien. Der er tale om en populær og kompakt enkeltsengs-grundplan med en totallængde på 696 cm, under tilladt totalmasse på 3,5 tons og med en stor baggarage, hvor du kan pakke pladskrævende ferieudstyr ind i takket være de store opbevaringsreserver. Takket være Trend opbygningens store mål kommer grundplanens store rumfornemmelse endnu mere til sin ret. I forhold til Trend T/I 6717 EB, ligeledes et enkeltsengs-køretøj i den populære autocamper-serie med de samme mål, forkæler den nye T/I 6617 EB dig med et endnu større badeværelse inklusive brusekabine og giver ved indtræden i køretøjet en åben rumfornemmelse, fordi der er frit syn gennem vognen. Den delintegrerede kan også bestilles med en ekstra (lift-)enkeltseng.
I den integrerede findes der som standard en liftseng til to voksne. Den nye grundplan fås som delintegreret til en pris af 48.499,- euro og som integreret til 58.999,- euro.

Ny i modelåret 2019:

Trend I og Trend T med nyt, friskt look i interiøret – mindre trædekor, flere karakteristiske træk – flere grundplaner – facelift af det udvendige design til integreret
Trend har udviklet sig til en bestseller i Dethleffs autocamperprogrammet. Det er ikke overraskende, for Trend overbeviser med kvalitet og mange udstyrskendetegn, som den forrådnelsessikre Lifetime-Smart konstruktion, som er alt andet end en selvfølge i dens prisklasse. I det nye modelår er den delintegrerede og integrerede i den populære serie blevet opjusteret. Den fremstår mere frisk og moderne. I interiøret er den varme trædekor Topaz Æble reduceret på visse steder og erstattet af en ny afsatsdekor i en naturlig grå farve. Et særligt blikfang er her de nye tagskabsklapper, hvis træfarve glider elegant over i en lys grå. PVC-gulvet har nu en lys træfarve og bidrager til et friskt og moderne look. Detaljeoptimeringer og ekstra praktisk tilbehør som Multiflex-skinnesystemet i køkkenet giver vognen den sidste finish. Udefra præsenteres de integrerede med det nye Dethleffs familielook, som er kopieret ved Globebus, og som også går igen i den nye serie Pulse.

For autocampister med stor kærlighed til usædvanlige detaljer er designpakken til Trends T- og I-modeller en elegant option. Også ved denne er interiøret peppet op med yderligere træreduktion. Passende til træfarven Virginia Eg findes der her i opholdsområdet en PVC i et lyst, gråt naturfarve-look og i soveområdet en lys, varm træfarve. Tagskabsklapperne er holdt i en lysegrå højglans og med brun afsatsdekor og en kromkant. Hermed fremstår interiøret endnu mere elegant og gør Trend endnu mere trendy. Både ved den standardmæssige Trend og ved designpakken findes der et nyt boligmiljø. Hermed kan der ved Trend vælges to og ved Trend med den valgfrie designpakke endda tre stofvarianter.

Også udvalget af grundplaner er udvidet ved Trend I og T med nye varianter, og der er arbejdet med opdelingen i den eksisterende grundplan. Den nye Trend fås som delintegreret til en pris af 47.499,- euro og som integreret til 57.999,- euro.

Grundplaner
Til det grundplan T/I 6617 EB, der blev præsenteret på CMT, beriger tre yderligere grundplaner Trend serien i det nye modelår 2019. Den mindste i rækken med en længde på 660 cm er T/I 6557 DBM med en queenseng og stort badeværelse. Efter ønske kan der ved T-modellen bestilles en ekstra lift-enkeltseng over siddegruppen. De to andre nye grundplaner er alle 740 cm lange og er udstyret med en hyggelig lounge-siddegruppe med polstringer i couch-look. Bad og toiletrum er placeret overfor og kan forbindes til et stort rumbad og soveværelset kan afskærmes ved hjælp af skydedøre fra det forreste område. T/I 7057 DBL er her queensseng- og T/I 7057 EBL enkeltsengs-varianten.