Menue
Dethleffs D-Line
Dethleffs D-Line - specielt udvalgt til de danske campister
FAQ vedrørende coronavirus
Svar vedrørende den aktuelle situation
Foraar forside 503x202px
Bliv klar til campingsæsonen: Kig ind til din forhandler.
Teaser Trend Edition 800x434
Trend Edition - en komplet udstyret autocamper
DK Testfamilien 1 teaser
Ferieinspiration: Børnefamilier på camping med Dethleffs
news 900x600
Vis alle news

Generation Scandinavia-familien forøges

Med Generation og varianten Generation Scandinavia, der er specialudviklet til vinter- og helårscampister, indledte Dethleffs en ny „campingvognsgeneration“ det forgangne år i ordets bogstavelige forstand. Specialmodelserierne imponerer ikke kun med deres friske look og et omfattende standardudstyr men omfatter planløsninger, der ikke tidligere fandtes på denne måde i Dethleffs modelprogram. Generation Scandinavia med sine modeller, der er specialudviklet til vintercamping, får en usædvanlig familieforøgelse i modelåret 2020. Usædvanlig fordi disse to nye planløsninger også adskiller sig fra Dethleffs’ kendte program. Nærmere bestemt er Generation Scandinavia allerede noget i sig selv, da den forkæler dig med et komplet selvstændigt interiørdesign samt et vinteregnet standardudstyr. Imidlertid understreger de to nye planløsninger 595 RK og 655 RE endnu gang vinterfavorittens usædvanlige gener. En af dem er specialudviklet til familier, der gerne vil hygge sig med hinanden, og den anden til par, som elsker at have god plads til udfoldelse og afslapning, også når de er på ferie. De to planløsninger brillerer med en panoramalounge på næsten 360 grader i fronten, som giver plads til hele familien og mange besøgende.

De nye planløsninger

Generation Scandinavia 595 RK er en usædvanlig familiecampingvogn, for her sover hele familien sammen i et rum. I bagenden er der en bred fransk seng og køjesenge til børnene, så en familie på fire har god plads til at hygge og sove der. Familiesoveområdet har et tilstødende badeværelse og et stort klædeskab til den ene side samt et rummeligt køkken med praktisk kogetop-/ovnkombination til den anden side. Der findes opbevaringsrum en masse under dobbeltsengen og i de mange overskabe. Frontområdet brillerer med en kæmpe lounge, der næsten omfatter 360 grader. Her har familien mere end rigeligt med plads til spilleaftener eller besøg, som også kan tilbringes der hele natten igennem. 595 RK er 250 cm bred ligesom alle Generation Scandinavia-modeller. Det enkeltakslede køretøjs konstruktionslængde er 675 cm. Dets teknisk tilladte totalvægt ligger på 2 tons.

Generation Scandinavia 655 RE er en stor lejlighed på hjul til par. Også her er panoramaloungen campingvognens hjerte. Takket være det tilstødende kæmpe køkken og den lave skænk direkte ved siden af indgangen er synslinjen fri ind i campingvognen, hvilket giver en imponerende rumfornemmelse af hele køretøjet. Køkkenet er visuelt adskilt fra loungen ved hjælp af et designmøblement. I bagenden findes soverummet med to enkeltsenge, hvoraf den ene endda måler 215 cm i længden. Også her er det muligt at adskille soveområdet ligesom i 595 RK. Generation Scandinavia 655 RE er et køretøj med tandemaksel og en konstruktionslængde på 735 cm samt en teknisk tilladt totalvægt på 2,5 tons.

Fordele ved Generation- og Generation Scandinavia-modellerne

For alle Generation-modellerne gælder det, at de har et omfattende standardudstyr, som ikke bare gør campingvognene til nøglefærdige ferieledsagere, men også har en prisfordel i forhold til sammenlignelige seriemodeller. Det omfatter bl.a. en 70 cm bred dør med coupé-indstigning, glatte hvide udvendige plader med særlige designtransfers, der passer til køretøjets indvendige design, og en indirekte omgivelsesbelysning, som spreder en behagelig lysstemning inde i køretøjet.

Men det er ikke kun standardudstyret, som gør Generation så særlig, men først og fremmest dets design, som adskiller den fra mængden. For ved interiøret gik Dethleffs designere en innovativ vej hinsides de aktuelle hovedserier og viser et helt nyt møbellook, der er nyt for Dethleffs, med en ny kreation af overskabslåger. Resultatet er en campingvogn, hvis modernitet og interiør adskiller sig afgørende fra det hidtidige program.

Interiør og eksteriør

Når det gælder interiøret, findes der to designvarianter: Hvert møbeldekor med passende boligmiljø til Generation og et til Generation Scandinavia med vinterkomfortudstyr. Møbelopbygningen er den samme ved begge varianter og er kendetegnet ved overskabenes form, der bliver smallere nedad. På grund af denne konstruktion synes det indvendige rum større uden at reducere opbevaringsrummet afgørende. I modsætning til Scandinavia-varianten bruges der ved Generation næsten ingen trædekor. Overskabslågerne er kendetegnet ved deres moderne farvegraduering, som går fra lysegrå og glider langsomt over i en mørk antracit. Hertil er der passende polstringsbetræk i moderne brun med et gråt dekorationselement, der kan tages af.

Derimod præsenteres Generation Scandinavia, der er designet og udstyret specielt til de kolde områder i Europa, i en lys og varm trænuance, der afbrydes af kromelementer i overskabene. Hertil er der antracitfarvede polstringsbetræk med lysegrå kant.

Udefra passer alle Generation-modellerne perfekt ind i Dethleffs modelprogram og overbeviser med en moderne design-baglygteholder med integrerede lygter samt visuelt attraktive transfers. Som standard er der bl.a. glatte hvide udvendige plader, alufælge, en afdækning på træktøjet, rangeringsgreb i kromlook, en Midi-Heki med håndsvingsbetjening samt den coupé-indstigning, der allerede er nævnt ovenfor, den 70 cm brede indgangsdør, den indirekte omgivelsesbelysning og ved Generation-modellerne Combi-4-varme. Ved de fem planløsninger for Generation Scandinavia har der først og fremmest været fokus på at gøre den vinteregnet, derfor findes den som standard med en vandopvarmning og en varmtvandsgulvopvarmning, opvarmede og isolerede spildevandsrør og XPS-isolering. Hermed er disse perfekt udstyret til alle årstider og områder.

Planløsninger

Generation fås i fem planløsninger, som alle er 230 cm brede, og som går fra en konstruktionslængde fra 570 til 630 cm. Den teknisk tilladte totalvægt ligger på 1.800 kg. De fem planløsninger for Generation Scandinavia-varianten derimod er alle 250 cm brede og har en konstruktionslængde på 650 til 765 cm, så der også er tilstrækkeligt plads ved kolde temperaturer til hele familien i det indvendige rum. Deres teknisk tilladte totalvægt ligger ved den mindste model på 2 t og ved de to større modeller på 2,5 t.

Fælles for alle planløsninger er, at de ikke findes på denne måde i Dethleffs tidligere modelprogram. De varierer her enten i længden eller inddelingen og gør derfor hele Generation- og Generation Scandinavia-specialmodelserien til noget særligt. Da Dethleffs koncentrerer sig om få planløsninger og kun tilbyder alle køretøjer i de beskrevne udstyrsvarianter og design, kan specialserien med dets nøglefærdige standardudstyr tilbydes til et yderst attraktivt pris-ydelses-forhold.