Menue
Dethleffs D-Line
Dethleffs D-Line - specielt udvalgt til de danske campister
FAQ vedrørende coronavirus
Svar vedrørende den aktuelle situation
Foraar forside 503x202px
Bliv klar til campingsæsonen: Kig ind til din forhandler.
Teaser Trend Edition 800x434
Trend Edition - en komplet udstyret autocamper
DK Testfamilien 1 teaser
Ferieinspiration: Børnefamilier på camping med Dethleffs
news 900x600
Vis alle news

Globeline: Den nye stjerne på Dethleffs himmel

På CMT i Stuttgart, som afholdes fra 12. til 20. januar 2019, præsenterer Dethleffs sin nyeste stjerne – en autocamper med ægte star quality: Globeline T 6613 EB på Mercedes Sprinter basis udvider Allgäu-virksomhedens portefølje med en kompakt delintegreret med enkeltsenge, der omsætter Sprinter-chassisets dyder til skøn rejsekomfort. Typisk for Dethleffs er Globeline kendetegnet ved et friskt, attraktivt indvendigt og udvendigt design og imponerer med sin dynamiske formgivning og store komfort. Globeline fås med grundplan T 6613 EB med en af de mest populære og efterspurgte rumopdelinger på markedet: En enkeltsengs-grundplan med en samlet længde på mindre end 7 m, under 3,5 tons tilladt totalmasse og en meget stor baggarage. Den delintegrerede kan også bestilles med en ekstra (lift-)seng. Takket være avancerede assistentsystemer, en fremragende traktion ved hjælp af baghjulstræk, ergonomiske pilotsæder og den effektive og stærke motor med 143 hk og med forureningskategori VI D er der sørget for en unik kørekomfort. Efter ønske kan Globeline også bestilles med det ekstremt bløde 7G-Tronic-Plus automatgear med flydende kobling inklusive hold-funktion.

Klare fordele indendørs
Globelines indvendige rum brillerer med en moderne linjeføring og et elegant og lyst design. Hvide højglans-møbelklapper og det intelligent valgte lys giver interiøret en særlig glans, som man kan forvente af en stjerne.

Andre fordele ved grundplanen er den rummelige L-siddegruppe med fritstående, som option også højdejusterbart bord, de 70 cm brede indgangsdøre samt de komfortable pilotsæder inklusive højde-hældning-justering med integreret hovedstøtte og armlæn. De to enkeltsenge i bagenden kan meget nemt omdannes til en en kæmpe liggeflade. Du kan også bestille en enkeltliftseng som ekstraudstyr.

Klare fordele udendørs
Udvendigt imponerer den dynamiske formgivning af den delintegrerede med sin brede kantskinne og de automotive integrerede baglygter. Den store baggarage er ideel til den pladskrævende feriebagage.

Globeline T 6613 EB er 696 cm lang, 233 cm bred og 300 cm høj. Den fås som standard i hvid, man kan som option via style-pakken også bestilles med et førerhus i sort metallic samt sølvfarvet opbygning og andre style-features, som rammevinduer og en kølergrill i krom.

Klare fordele Mercedes chassis
Globeline overbeviser med en lang række standardmæssige assistentsystemer. Herunder de gængse som ABS, ESP, ASR og en elektronisk bremsekraftfordeling samt en bjergstartassistent. Men også komponenter som den aktive bremseassistent, Mercedes nødopkaldssystemet, et uhelds-managementsystem, en vognbane-, kørelys- og sågar en sidevinds-assistent, som er usædvanlige for et autocamper-basiskøretøj. Takket være alle disse systemer er det både yderst behageligt men også sikkert at rejse med Globeline. Herudover kan du bestille yderligere nyttige systemer som ekstraudstyr, bl.a. en regnsensor, den aktive afstands-assistent DistronicPlus, en færdselstavle- eller en attention-assistent, som signalerer ved registrerede træthedssymptomer.