Menue
Dethleffs D-Line
Dethleffs D-Line - specielt udvalgt til de danske campister
FAQ vedrørende coronavirus
Svar vedrørende den aktuelle situation
Foraar forside 503x202px
Bliv klar til campingsæsonen: Kig ind til din forhandler.
Teaser Trend Edition 800x434
Trend Edition - en komplet udstyret autocamper
DK Testfamilien 1 teaser
Ferieinspiration: Børnefamilier på camping med Dethleffs
news 900x600
Vis alle news

Nyt ved Trend

Trend har udviklet sig til en bestseller i Dethleffs’ autocamperprogram. Det er ikke overraskende, for Trend overbeviser med kvalitet og mange udstyrskendetegn, som er alt andet end en selvfølge i dens prisklasse. I det nye modelår får de delintegrerede og integrerede i bestsellerserien to nye planløsninger: en populær planløsning med enkeltsenge og rummelig garage i bag samt en planløsning med queensseng og lækker loungesiddegruppe. Begge planløsninger holdes under en længde på syv meter og en tilladt totalvægt på 3,5 t. Det største familiemedlem i serien er Trend alkove A 7877-2, der til det nye modelår får en makeover, og som fremstår med et fancy look, detaljeoptimeringer og ekstra praktisk tilbehør. 

Nye planløsning Trend T/I 6757 DBL 

Denne planløsning med queensseng forkæler dig med en loungesiddegruppe og er designet til alle dem, der har forelsket sig i T eller I 7057 DBL, men som hellere vil have en autocamper, der er under syv meter lang. Den nye Trend T/I 6757 DBL opfylder lige præcis dette ønske. T/I 6757 DBL er 695 cm lang og dens teknisk tilladte totalvægt ligger under 3,5 t. Den absolut moderne og nye indretning af siddegruppen som lounge med bænke på langs overfor giver køretøjet en usædvanlig rumfølelse og stor bevægelsesfrihed. Et andet highlight i planløsningen er det store baderum, der kan adskilles fra bodelen ved hjælp af skydedøre. Mens sænkesengen er standard i de integrerede, er der til T 6757 DBL mulighed for at bestille en sænkeseng med plads til to personer. 

Ny planløsning Trend T/I 6617 EB 

Allerede i januar 2019 fejrede denne planløsning sin præmiere på CMT i Stuttgart. Der er tale om en populær kompakt planløsning med enkeltsenge og en totallængde på 696 cm, en tilladt totalvægt på under 3,5 tons og med en rummelig garage i bag, som du kan pakke pladskrævende ferieudstyr ind i takket være de store nyttelastreserver. Trend T/I 6617 EB forkæler dig med et stort badeværelse inklusive brusekabine og giver ved indstigningen i køretøjet en åben og stor rumfølelse takket være en fri synslinje helt ned til bagenden. Den delintegrerede kan også bestilles med en ekstra (sænke-)enkeltseng. I den integrerede findes der som standard en sænkeseng til to voksne. 

Trend A 7877-2 med ny glans 

Det længste Trend-familiemedlem på 860 cm får til det nye modelår ikke kun en udseendemæssig opgradering, men brillerer også med mange nye praktiske detaljer. Familiemodel er det passende stikord til denne alkove, for med den og i den kan der rejse og sove op til seks personer. Med sin dobbeltbund er den desuden også en vinterspecialist og egner sig perfekt til rejser hele året rundt. Med sin tilladte totalvægt på fem tons byder den på ekstra meget plads til familien og mere end overdådige nyttelastreserver. 

I det nye modelår er familiealkoven i den populære serie blevet opgraderet og fremstår mere frisk og moderne. I interiøret er den varme trædekor Virginia-eg reduceret på visse steder og erstattet af en ny afsatsdekor i Welsh White. PVC-gulvet fremstår nu i lyst gråt naturtonelook, og belægningsmaterialet på bordet og køkkenbordet er også tilpasset udseendemæssigt. Køkkenets nye bagvæg i lakeret plexiglas er baggrundsbelyst og giver køkkenet en glansfuld atmosfære. Detaljeoptimeringer og ekstra praktisk tilbehør som Multiflex-skinnesystemet i køkkenet eller knagerne og holderne i kromlook samt de stofbeklædte garderober og badtilbehøret giver interiøret den sidste finish. Hermed fremstår interiøret i Trend A 7877-2 endnu mere elegant og gør den endnu mere trendy.