Menue
Vi byder på champagne og overraskelser til børnene
Kom til Dethleffs D-Line Day d. 19/1. - Vi byder på champagne og overraskelser til børnene
DK Teaser Winterspezialist 800x434
Nyttige tips til vintercamping
Camping Aalborg messe 10.-12.1.2020
Teaser Trend Edition 800x434
Den perfekte autocamper til den nye campist - Dethleffs Trend Edition
Teaser Testfamilien 1200x637
Ferieinspiration: Testfamilien på camping
news 900x600
Vis alle news

Premiere: Intelligent liftsengs-campingvogn til familier

Den moderne, prisbillige successerie c´go får familieforøgelse i ordets bogstaveligste forstand. Med c´go up præsenterer Allgäu-virksomheden en campingvogn fra en ven af familien til familien. På grundlag af succesmodellen c´go findes der til CMT fra Dethleffs to liftsengs-grundplaner til en campingvogn med op til syv sovepladser i et kompakt rum. Efter princippet „up and away“ sørger c´go up for ukompliceret camping-glæde. Der er rigtig god plads på trods af de overskuelige mål takket være liftsengen, der kan opbevares over siddegruppen, og rigelig plads til hovedet på grund af en indvendig ståhøjde på 208 cm. Familierne kan vælge mellem to liftsengs-grundplaner. Den mindre c´go up 465 KR er ved en totallængde på 683 cm udstyret med fire faste senge og der er mulighed at ombygge siddegruppen, som findes under liftsengen, efter behov, også til en dobbeltsenge. De to tvær-etagesenge forrest må belastes med op til 80 kg og har en længde på 210 cm, så voksne også kan sove godt her. Også liftsengen med sine 200 til 145 cm har stor bevægelsesfrihed. Den teknisk tilladte totalmasse for denne grundplan er 1.500 kg. Hvis pålæsningen på 220 kg ikke er tilstrækkelig, kan køretøjet belastes yderligere op til 1.700 kg som option.

Hvis der er flere familiemedlemmer, fås c´go up 525 KR med op til syv sovepladser på en totallængde på bare 757 cm. Børn vil især elske denne model, for den er særligt indrettet med et afskærmet område til kids med etagesenge og egen siddegruppe, som ved behov kan udvides med en yderligere soveplads. Den nederste etageseng kan vippes op og bruges som opbevaringsplads under kørslen. To rummelige tøjskabe har ligeledes stor opbevaringsplads. Denne familiecampingsvogns teknisk tilladte totalmasse ligger ved 1.600 kg. Den kan også belastes yderligere med op til 1.800 kg og råder hermed over en pålæsning på mere end 420 kg.

Begge c´go up grundplaner har én akse, er 230 cm brede, 271 cm høje og har en 142 l køle-fryse-kombi ombord. Ligesom de andre c´go familiemedlemmer imponerer de med deres friske og moderne design, som understreges med friske farver og er især populære blandt unge par og familier.