Menue
Dethleffs D-Line
Dethleffs D-Line - specielt udvalgt til de danske campister
FAQ vedrørende coronavirus
Svar vedrørende den aktuelle situation
Foraar forside 503x202px
Bliv klar til campingsæsonen: Kig ind til din forhandler.
Teaser Trend Edition 800x434
Trend Edition - en komplet udstyret autocamper
DK Testfamilien 1 teaser
Ferieinspiration: Børnefamilier på camping med Dethleffs
news 900x600
Vis alle news

Revolution af klassikeren: Den nye Nomad

Udefra kan omfanget af den populære Dethleffs-series nyudvikling kun svagt anes. Campingvognenes velkendte form er bevaret, men alligevel afslører den nye design-baglygteholder med integrerede lygter og krompyntelisterne på siderne samt rangeringsgreb i kromlook allerede, at Nomad i det nye modelår har gennemgået en forvandling. Et blik indvendigt røber straks, at intet her er ved det gamle, og at Nomad stråler med helt ny glans. Den nye Nomad sikrer perfekt spagat mellem klassisk skønhed, praktisk brug og moderne design. „Mens vores serie Camper især tiltaler familier med børn, er vores nye Nomad designet til aktive par i midten af livet“, forklarer Benjamin Schaden, der er Dethleffs forretningsområdeleder for campingvogne. „Halvtreds er det nye tredive, og aktive par i deres bedste alder vil gerne være omgivet af friske lyse farver, harmoniske toner, moderne former og et tiltalende tidløst design i deres nye fritid, de har fået, efter børnene har klaret sig gennem den vanskeligste tid og allerede står på egne ben. Alt dette tilbyder vores nye Nomad, der på trods af en moderne indvendig indretning med sit selvstændige præg sørger for, at interiøret også stadig virker tiltalende om ti år“, forsikrer Schaden. 

Nomad findes i tolv planløsninger, hvoraf to er helt nye i Dethleffs modelprogram. Den reviderede serie byder på et stort udvalg af dobbelt- eller enkeltsenge med gennemtænkte opholdsrumsløsninger specielt til par, der rejser alene. Hvis der ventes besøg, eller hvis børn skal rejse med, kan der hurtigt skabes ekstra sovepladser. Alternativt findes der tre rummelige planløsninger med barnesenge. 

Planløsningernes konstruktionslængder strækker sig fra 550 cm til 805 cm. Der fås således alt fra en kompakt rejsecampingvogn til et køretøj med tandemaksel, der er egnet til flere generationer. Afhængigt af modellen varierer campingvognenes bredde mellem 230 og 250 cm. Den lokker med et omfattende standardudstyr, der blandt andet inkluderer en antislingerkobling, en selvjusterende bremse, en varmtvandsforsyning, et tag i glasfiberarmeret plast (GFK), indendørsbelysningen, et stort køleskab, en indgangsdør med vindue og de klimaregulerende ergonomiske 7-zoners madrasser. 

Indendørsliv med niveau – den nye Nomads karakteristika 

I forbindelse med nyudviklingen af Nomad har Dethleffs udviklere haft særligt fokus på interiørdesignet samt køkkenet. Det indvendige rum i Nomad fremstår som en harmonisk kombination af møbelfronternes lyse nøddebrune farve, de gråbeige overskabslåger i højglans samt et gulv med smart stenlook. En stemningsfuld indirekte belysning understøtter de moderne og behagelige omgivelser. Passende til møbellooket kan der vælges mellem tre interiørdesign i høj kvalitet og forskellige gråtoner med delvist påsyede puder af kunstlæder. Hvert polsterstof er valgt, så det kan kombineres med alle farver, så ejeren kan sætte sit iøjnefaldende præg med farvestrålende puder, hvis han eller hun ønsker det. Den tværløbende struktur af trædekoren Noce Nagano skaber en storslået rumfornemmelse i det indvendige rum. 

Det nye køkken i Nomad rummer alt, hvad campinghjertet begærer. Her findes en ny kogesektion i høj kvalitet med tilpasset køkkenvask, inklusive multifunktionel afdækning. Køkkenets bagvæg er ikke bare udstyret med et vindue og rullegardin i høj kvalitet, men den oplyses også ligesom bordpladens front. Store skuffer, et apotekerudtræk samt det store køleskab fuldender de praktiske komponenter i gourmetområdet. 

Nye planløsninger 

Ni ud af de tolv planløsninger er allerede kendte klassikere fra Dethleffs modelprogram. Der er imidlertid to nye, som Dethleffs konstruktører er særligt stolte af. Den første er planløsningen med dobbeltseng Nomad 490 BLF, der ud over den franske seng har et bad med åbent vaskebord, som er placeret på langs i bagenden. Denne planløsnings highlight er frontkøkkenet, der for første gang findes i en 230 cm bred og knap 590 cm lang Dethleffs-campingvogn. Placeringen i fronten skaber meget plads og bevægelsesfrihed og en åben spisekøkkenstemning. Takket være det standardmæssige vindue, som er indsat i køkkenets front-tag-område, ledes der rigtigt meget lys ind i det store arbejdsområde. Som standard er der i øvrigt også et vindue i badet. Takket være skænken ved siden af indgangen og midtersiddegruppen er synslinjen helt fri ved indstigningen i køretøjet, hvilket giver en enestående rumfornemmelse. Det bageste område med soverum og bad kan ved hjælp af en dør adskilles fra det forreste område, så der skabes et sted, hvor man kan trække sig tilbage. 

Nomad 490 EST
er en planløsning med enkeltsenge, der ligeledes har en totallængde på 729 cm. Den brillerer med et stort bad i bagenden med vindue og mange opbevaringsrum, der strækker sig over hele bredden på 230 cm. Enkeltsengene er over 2 m lange, så også store voksne bekvemt kan strække ud her. I forbindelse med denne planløsning er der fokuseret på sovekomfort og badeværelset, der med sin størrelse og indretning udgør et lille wellnessparadis.

Revolution af klassikeren: Den nye Nomad