Menue
  • Dethleffs pluspunkter gør feriedrømme til virkelighed!

Swoosh

Dethleffs pluspunkter

Tag med på en spændende rejse. Vi udvikler ikke kun campingvogne og autocampere til  men også med vores kunder i vores udviklingsprojekter. Glæd dig over funktionelle fritidskøretøjer med praktiske løsninger.

Dethleffs er winterproof
Sådan bliver vintercamping til en enestående oplevelse. Nyd godt af vores Vinterkomfort pakker og begynd dine sneeventyr uden besvær.


Dethleffs Lifetime-Plus
Denne nyskabende konstruktionen kombinerer en absolut rådbestandig og dermed varig vægkonstruktion med moderne kundskab om et sundt indeklima.

God sovekomfort
Nyd en afslappende søvn i ferien. Med Sov Godt-systemet fra Dethleffs er søde drømme inklusive.

Maksimal sikkerhed
Fordi vi er en ven af familien, har sikkerhed en stor plads i vores hjerter. Du kan roligt føle dig tryg! Professionelt sikkerhedsudstyr til campingvogne og autocampere er med på rejsen i en Dethleffs.

Eksklusiv køkkenindretning
Drømmer du om fyrstelige middage på fire hjul? Vores Gourmet køkkencenter opfylder dine ønsker med praktiske køkkenløsninger i flot design.

God siddekomfort 
Sådan bliver det sjovt at køre autocamper! De ergonomisk formede pilotsæder støtter din krop bedst muligt og skåner din ryg også på lange køreture.


Optimalt indeklima
Dethleffs tænker på din sundhed. Derfor er næsten alle campingvogne og autocampere udstyret med et AirPlus-ventilationssystem, der forhindrer dannelsen af kondens indvendigt og dermed  forhindrer skader på dit køretøj.


Hightech multimedie 
Se, lyt og bliv overrasket over det fremragende multimedia-udstyr, som du kan vælge til din campingvogn. Her finder du udelukkende moderne, perfekt afstemt teknik

Yderligere fordele
Ofte er det små ting, der giver den største komfort. Vær opmærksom på alle detaljerne, som du får i en Dethleffs campingvogn eller autocamper. På denne måde kan du gøre din ferie så dejlig og afslappende som muligt.