Menue
exclusiv 760er wintershooting danielzangerl23
Swoosh

Vinterteknik

Vores varmesystemer - Effektiv med høj ydelse

Vandbåren varme
Den vandbårne varme er konstrueret såleds, at den arbejder mere lydløs end luftbåren varme. Fordelen er, at varmen afgives jævnere. Konvektorene afgiver også varme til møblerne og sidevæggene. Det får varmen til at reflekteres, således at indeklimaet bliver lige så behagelig som hjemme. I og med at varmen arbejder helt uden blæser, hvirvler den ikke støv eller pollen op og er ideel for allergikere. Desuden er den udstyret med en automatisk tømme- og lukkeventil til soverummet. Varmen kan betjenes via smartphone (ekstraudstyr).

Luftbåren varme

Combi 6 luftbåren varme har 50% højere varmeeffekt end det mindre kraftige Combi 4-varmeapparat. Derfor monterer vi altid mindst et Combi 6-varmeapparat som standard i alle Dethleffs autocampere. Den luftbårne varme kombinerer to funktioner i én og samme enhed: Opvarmning og varmt vand. Det ekstra lette og kompakte Combi-varmeapparatet sørger for behagelige temperaturer i vores autocampere. Varmeapparatet er udstyret med en ti-liters vandtank i rustfrit stål. Varmeapparatet opvarmer også tanken om vinteren. Ståltanken er asymmetrisk, noget som giver jævnere og hurtigere opvarming. Om sommeren kan du vælge kun at opvarme vandet uden at opvarme bodelen. Desuden har vores luftbårne varme også et meget lavt energiforbrug.

Højdepunkter ved lave temperaturer*

  • Vandbåren**- eller luftbåren varme
  • God ventilation og materialer med god åndbarbed
  • Sovedelen kan adskilles fra varmekredsløbet for maksimal komfort.


* Indgår delvist i vinter-komfortpakkerne (ekstraudstyr).
** Vandbåren varme er ekstraudstyr.

Dethleffs Lifetime-teknologi - Rustet for al slags vejr

Logos Lifetime

Allgäu er kendt for hårde vintre – og vi har følt dem på kroppen siden 1931. Når vi udvikler vores køretøjer, passer vi altid ekstra godt på, at alle områder som førerhus, indgangsparti, garager, dobbeltgulv og selvsagt hele bodelen inkluderet badet altid kan varmes op. Vi har tradition for at bygge ekstremt robuste og vinteregnede autocampere. Derfor tåler Lifetime-Plus-konstruktionen både salt og sne uden problemer:

  • Vægge, tag og gulv er helt uden kuldebroer og indlæg af træmaterialer. I stedet sørger stabile stivere i polyuretan for høj vridningsstivhed.
  • Stærke GFK-plader (glasfiberforstærkede plastplader) i tag og undergulv beskytter mod udvendige skader fra hagl, stenslag, saltvand og lignende.
  • Et ekstra tykt lag af højkomprimeret, hydrofobisk (vandafvisende) XPS-skum sørger for udmærkede isoleringsværdier.
  • Træbeklædningen på indersiden af bodelen er fugtighedsudjævende og lyddæmpende (sidevægge/tag: 3 mm; gulv: 6 mm)
Lifetime Winterspezial NO