Menue
Generation Scandinavia Montage 04
Swoosh

Vinterteknik

Wintertechnik Wohnwagen NO
AirPlus Klima Cara NO

Dethleffs systemer for indeklima

Et behageligt indeklima også om vinteren

AirPlus ventilation bag overskabene
Når varm luft afkøles hurtigt, opstår der fugtigt – i campingvogne er det først og fremmest på ydervæggene, når det er koldt ude. AirPlus-systemet sørger for udlufting bag overskabene. Luften kan cirkulere og forhindrer, at der dannes kondens. Resultatet er sundt indeluft uden mug eller jordslået lugt.

Førsteklasses isoleringsværdier
Jo bedre isoleret køretøjet er, desto mindre energi skal du bruge på opvarmning eller klimaregulering. Bodelen i Dethleffs campingvogne består af ekstra tykke sandwichelementer med 34 mm tykke vægge og 42 mm tykt gulv. Disse værdier ligger over gennemsnittet og betyder førsteklasses isolering.

Udemærket klima med premium vandbåren varme
Premium vandbåren varme sørger for ekstra jævn og behagelig varmefordeling i køretøjet. Den arbejder uden blæser og er ideel for allergikere. Kombineret med gulvopvarmningen (ekstraudstyr) gør den klimaet perfekt for alle, som kan lide at gå barfodet rundt indenfor. 

En streng test af vinteregenskaberne

Svenske vintre kan være kolde. Særligt i kuldekammeret hos vores svenske leverandør af vandbåren varme til campingvogne. Her har vi gået vores campingvognes vinteregenskaber nøje efter i sømmene. Vi har testet en Dethleffs campingvogn med vinterkomfort-pakke live ved -30°C under opsyn af skandinaviske og tyske journalister.

Sådan testede vi: 
I DIN EN 1645-1-testen afkøles køretøjet til -15°C og skal nå behagelige 20°C igen i løbet af fire timer. I vores campingvogn var temperaturen +20°C efter bare 2,5 timer. Og Dethleffs egen test var heller ikke noget problem. Udetermometeret viste -30°C. Imens havde glade teknikere og journalister det godt og varmt inde i campingvognen.

Test Winterproof NO

Tåler vintervejr eller er vinteregnet?

Tåler vintervejr betyder at opvarmning til konstante 20°C indvendigt er muligt ved udetemperaturer på 0°C. Det gælder for alle serieproducerede køretøjer fra Dethleffs. For de fleste producenter betyder vinteregnet, at køretøjet tilfredsstiller kontroltrin 3 i standarden DIN EN 1645-1. Det betyder, at et helt nedkølet køretøj varmes op fra -15°C til +20°C på kun fire timer.

Siegel wintertauglich NO