Menue
Swoosh

Ferie For Alle 21.-23. februar 2020

 

Om du er inkarneret campist eller bare overvejer at snuse lidt til campinglivet, er der masser af inspiration at hente på Danmarks største feriemesse Ferie For Alle

Dethleffs glæder sig til at byde de besøgende velkommen på Ferie for Alle. Standene bærer præg af oprindelsesstedet for Dethleffs - sydtyske Isny - som er kendetegnet ved et frodigt, grønt og bakket terræn med Alperne i baggrunden. Her har traditionsrige Dethleffs produceret fritidskøretøjer siden 1931, og resultatet af de mange års erfaring afspejler sig i de udvalgte campingvogne og autocampere på standene. 

Kom og så de flotte Dethleffs campingvogne i hal F: 

Generation Scandinavia - de fuldt udstyrede vintervogne, som er udviklet netop til Skandinavien. 

De flotte Nomad - hvoraf Nomad 490 BLF med det smarte frontkøkken velfortjent er nomineret til Årets campingvogn. 

Camper D-Line - fire nye modeller med individuelle transfers og udstyr til det det danske marked. Du finder det fulde sortiment på standen til en favorabel pris. 

C'joy og c'go UP - mindre vogne til par eller begyndercampisten. C'go UP har en praktisk og smart sænkeseng, så der både er mange sovepladser og en god rummelighed med plads til hele familien trods den kompakte størrelse. 

På standen kan du også møde Dansk Dethleffs club. 

Vi glæder os til at se Jer i Hal F. 

Find din nye Dethleffs autocamper i hal J3

I år viser vi et udpluk af Dethleffs' store program med mulighed for individuel tilpasning:

Trend: Dethleffs bedstsælgende autocamperserie er godt repræsenteret med både integrerede og delintegrerede modeller samt den store alkovemodel A7877. Trend-serien omfatter nu 21 modeller, har fået en eksklusiv designpakke og inkluderer meget af det som hos andre betegnes som ekstraudstyr.

Trend-Edition: Tre populære delintegrerede grundrids af Trend-serien udgør Trend-Edition, som henvender sig til både campingbegyndere og prisbevidste campingfamilier med et omfattende standardudstyr og høj komfort. På standen vises T7057EB som færdigløsning med alt, hvad du har brug for til rejsen.

Globeline: Kom og oplev den første Dethleffs autocamper på Mercedes chassis. Den delintegrerede model har et ekstravagant design og blandt andet moderne assistentsystemer som standardudstyr.

Håber, vi ses i hal J3.

Din Dethleffs-forhandler står klar på standen med gode råd og lige så gode tilbud.