Menue
Dethleffs vinterproof
Swoosh

VELKOMMEN IND I VARMEN!

Dethleffs gør sine campingvogne og autocampere vinterklar

Vi kender alt til en streng vinter. En vinter med meget sne og solskin fra en skyfri himmel. En vinter med iskolde nætter og tø. For Dethleffs er 'opvokset' i Alperne og har derfor fra dag ét været specialiseret i udvikling af vinteregnede komponenter til campingvogne og autocampere.

Netop derfor ved vi også, at det er væsentligt med et godt og lunt indeklima, når man er på vintercamping. AirPlus ventilation bag overskabene og en særdeles god isolering af konstruktionen er standard hos Dethleffs. De fleste campingvogne og autocampere kan desuden udstyres med en behagelig ALDE varmtvandsvarme som ekstraudstyr.

Air Plus

AirPlus ventilation bag overskabene forhindrer, at der dannes kondens

LifetimePlus

XPS-isolering og 34 mm tykke væg- og 41 mm tykke gulvplader er det bedste værn mod frysende temperaturer

Wasserschläuche

Vandslanger placeres direkte op ad varmerør, så de ikke fryser (billedet viser ALDE varme)

Fussbodenheizung

Vandbåren eller elektrisk gulvvarme giver en behagelig varme og sørger for en regelmæssig varmefordeling (Billedet viser ALDE vandbåren gulvvarme)

Dethleffs vintercamping: Saml pluspunkter i minusgrader!*

  • Blæservarme eller ALDE centralvarme
  • Kraftig  XPS-isolering
  • God ventilation
  • Åndbare materialer
  • Elektrisk eller vandbåren gulvvarme
  • Isolerede og opvarmede spildevandsrør og vandlåse

*delvist som indhold i Vinterkomfort pakkerne (ekstraudstyr)

Her kan du downloade flere informationer til temaet "vintercamping":

Vinterbooklet campingvogne

Vinterbooklet autocampere

Maleark til børn

Spis is indendørs, mens istapperne hænger udenfor

Dethleffs underlægger sig den strengeste kuldekammertest

Hos Dethleffs er alle standardcampingvogne fra og med Camper-klassen vinteregnede, idet de opfylder kriterierne i norm-testtrin 2: Ved 0 grader udendørs skal campingvognens indre konstant kunne opvarmes til +20 grader.

Også kriterierne i norm-testtrin 3 klarer Dethleffs fint takket være førsteklasses Vinterkomfort pakker. Alle campingvogne og autocampere med Vinterkomfort pakker kan opvarmes til +20 grader inden for maksimalt 4 timer selv når udetemperaturen siger -15 grader.

Vinteregnet eller vinterbestandig?

At være vinteregnet betyder, at det indvendige rum konstant kan opvarmes til 20 °C ved udetemperaturer på 0 °C (norm-testtrin 2). Dette er gældende for alle standardkøretøjer fra Dethleffs. Et køretøj er vinterbestandigt jvf. de  fleste producenter, hvis den opfylder norm-testtrin 3 i DIN EN 1645-1 regulativet. Det betyder, at et køretøj, der er helt nedkølet til
–15 °C, inden for blot 4 timer skal kunne opvarmes til +20 °C.

Og for at bevise, at Dethleffs køretøjer kan klare selv den strengeste frost, gennemførte man hos ALDE i Sverige en kuldetest på en standardcampingvogn Beduin VIP 760 DR med ALDE-varme og Vinterkomfort pakke ALDE Snow. Campingvognen blev testet i henhold til testkriterierne i DIN EN 1645-1, hvor campingvognen blev nedkølet til -15 grader, hvorefter indetemperaturen inden for 4 timer skulle stige til behagelige 20 grader. Vores campingvogn brugte dog kun 2,5 timer på at komme op på de +20 grader. Så for blot at understrege campingvognens vinteregenskaber sænkede man udetemperaturen i kuldekammert yderligere til hele -30 grader, som ikke er usædvanligt om vinteren i det nordlige Skandinavien. Resultatet var at der ikke kun bredte sig en behagelig varme inde i campingvognen men også et bredt smil på ansigtet hos de teknikere fra Dethleffs og journalister, der overværede testen.


Resultat: Absolut vinterbestandig!

Dethleffs Vinterkomfort pakker - kulde og sne kom bare an!

Med Vinterkomfort pakkerne fra Dethleffs kan du sagtens holde varmen, selv i den koldeste tid på året. Hvad skal du lave i din vinterferie? Stå på ski eller ud og vandre i sneen? Vi sørger for at din campingvogn eller autocamper er vinteregnet og giver gerne tips og råd til, hvilket vinterudstyr eller Vinterkomfort pakke, der passer netop til dine behov!

Vinterkomfort pakker til campingvogne

Dethleffs Vinterpakker cara 2018

Vinterkomfort pakker til autocampere

Dethleffs Vinterpakker moca 2018