Menue

Lifetime-Plus

Mere end 80 års erfaring med bygning af fritidskøretøjer er en stor fordel – også for dig! For den nye autocamper fra Dethleffs har ikke bare et specielt elegant udseende, men også en række fordele som er specifikke for Dethleffs og giver dig praktisk merværdi: mere komfort, større sikkerhed og længere levetid.

Dethleffs Lifetime-Plus karosserikonstruktion

Til alle Dethleffs autocampere tilbydes en 6 års tæthedsforsikring. (Forudsætter årlige inspektioner hos din forhandler mod betaling)

Dethleffs Lifetime-Plus karosserikonstruktion er helt ny på alle modellerne i Advantage- og Esprit-klassen. Denne nyskabende konstruktionen kombinerer en absolut rådbestandig og dermed varig vægkonstruktion med moderne kundskab om et sundt indeklima:

  • Vægge, tag og gulv er frie for kuldebroer og opført helt uden indlæg i træmaterialer. I stedet sørger stabile afstivere i polyuretan for høj vridningsstivhed.
  • Stærke GFK-plader (glasfiberforstærkede plastplader) på tag og gulv beskytter mod udvendige skader fra hagl, stenslag, saltvand o.l.
  • Et specielt tykt lag af højkomprimeret, hydrofobisk og vandafvisende XPS-skum sørger for fremragende isoleringsværdier.
  • En 3 mm tyk finérplade (6 mm i gulvet) mod opholdsrummet fungerer således, at den er fugtudjævnende og lyddæmpende.

Dethleffs Lifetime-Smart

I modelserien Trend anvendes den rådsikrede Lifetime-Smart gulvkonstruktion. Også her er der brugt PU-lister i stedet for træindlæg og tykke GFK-plader, der beskytter mod skader!