Menue
  • Header Trend 2024
  • Header Just Camp 24
  • Header Globebus 24

Autocampere fra Dethleffs: Her begynder din ferie i autocamperen

Min autocamper

Vores brede produktsortiment af autocampere giver dig mulighed for frit at vælge dit mobile hjem. Hvilken autocamper passer bedst til dig? Vi rådgiver dig udførligt, så vi sammen finder den ideelle autocamper til dig. Med Dethleffs-køretøjsrådgiveren kan du filtrere en autocamper efter bestemte kategorier og dermed sammenligne et konfigureret forudvalg af vores autocampere.

Dethleffs autocampere: Mere komfort. Mere sikkerhed.

Din drøm om at rejse på fire hjul går i opfyldelse. Dethleffs autocampere står for højeste kvalitet, førsteklasses forarbejdning og rejsesikkerhed. Indret din autocamper individuelt til et mobilt hjem med maksimal atmosfære af velvære.

Globebus

Globebus Navi 24

Globebus overbeviser med agil kørekomfort og hjemlighed, uanset om det gælder i livlige bycentrummer eller store naturparker.

Dethleffs autocampere Globebus

Globebus Go

Globebus Go Freisteller Uebersicht

Den nye Globebus Go er så kompakt og let at manøvrere, at selv smalle veje og lave passager ikke kan stoppe den.

Dethleffs autocampere Globebus Go

Just Camp

Just Camp navi 24

Nogle beslutninger er nemme. For eksempel den nye Just Camp!

Dethleffs autocampere Just Camp

Just Go!

JustGo Freisteller leicht diagonal

Uanset om det gælder nybegyndere, erfarne eller dem, som blot vil prøve noget nyt, så begejstrer denne nye Dethleffs-autocamper med sit omfattende udstyr, der har et fair forhold mellem pris og kvalitet.

Dethleffs autocampere Just Go!

Trend

Trend Navi 24

Sedan flera år tillbaka är Trend bästsäljaren i Dethleffs sortiment. Framgångsreceptet består av omfattande utrustning, snygg design och planlösningar som övertygar, allt till ett attraktivt pris.

Dethleffs autocampere Trend

Esprit

Esprit navi 24

Kompromisløse campingvenner har ikke nødvendigvis brug for strålende sol, men for Dethleffs Esprit.

Dethleffs autocampere Esprit

Alpa og Alpa XL

Alpa Range 24

I modelåret 2024 vil Dethleffs Alpa blive opgraderet indvendigt og udvendigt, med fire praktiske nye udstyrspakker og utallige funktionsudvidelser.

Dethleffs autocampere Alpa og Alpa XL

Globetrotter XLI

XLI 24 navi

Leder du efter en komfortabel ledsager til ture året rundt? Så vil du blive begejstret for Globetrotter XLI! Ikke kun det smarte design overbeviser, men også de indre værdier.

Dethleffs autocampere Globetrotter XLI

Globetrotter XXL

XXLA 24 navi

Stor, større, Globetrotter XXL A. Alkoveautocamperen med særligt meget plads opfylder kravene til højeste kvalitet og praktisk anvendelighed.

Dethleffs autocampere Globetrotter XXL A

En autocamper – mange muligheder

Lyst til campingudflugter med hele familien eller til en adventureferie rundt i hele verdenen i din egen autocamper? Pioneren inden for camping gør det muligt. For gennem 90 år har drømmen om mobil rejse haft et navn: Dethleffs. Vores kvalitetsstempel „Made in Germany“ har gjaldt siden den første Dethleffs-campingvogn i 1931. Dette kvalitetskrav lever vi stadig op til den dag i dag. Alle vores campingvogne og autocampere konstrueres og fremstilles i Tyskland, heraf de fleste i Isny i Allgäu.

Køb, lej eller test Dethleffs autocampere? Find din passende forhandler her

"Leder du efter en forhandler? Vil du gerne købe eller se på en autocamper, campingvogn eller camper fra Dethleffs? Vores forhandlernet er lige i nærheden af dig: Hos vores aftalepartnere kan du købe autocampere, campere eller campingvogne, få serviceydelser, booke prøvekørsler eller danne dig et første indtryk af vores autocampere og campingvogne."

Til forhandlersøgning

Just Camp - All you need is Just
Just Camp - All you need is Just
Nyt interiør til Dethleffs c’go og c’go up
Nyt interiør til Dethleffs c’go og c’go up
Startklar til at komme ind i foråret: Den ultimative tjekliste
Startklar til at komme ind i foråret: Den ultimative tjekliste
;