Menue
Header Camper Can 24

To nye produktionslinjer, elleve nye design

Globetrail Classic Navi24

Purister og feinschmeckere har valget: Den, som leder efter et godt udstyret køretøj med alt det nødvendige, finder sit køretøj i Classic-linjen.

Dethleffs Globetrail Classic

Globetrail Advantage Navi24

Den, som godt kan lide det mere individuelt, vælger Advantage-linjen og kan glæde sig over et endnu mere omfattende standardudstyr samt har et større udvalg med hensyn til den indendørs indretning og ekstraudstyret.

Dethleffs Globetrail Advantage

Dethleffs lancerer en ny camper van i serien Globetrail på markedet

Dethleffs udvider modelsortimentet i sin endnu unge serie af camper vans: Globetrail. Til modelåret 2024 suppleres der med nye længder og nye badvarianter. Dermed er der nu hele elleve planløsninger til rådighed til Globetrail. De to produktlinjer Classic og Advantage vil også fremover danne grundlag.

Til modelåret 2024 tilbyder Dethleffs i alt elleve forskellige planløsninger i camper van-serien Globetrail. Camper van-kundernes individuelle udstyrs- og komfortønsker opfyldes ved, at Dethleffs fremover indordner Globetrails udstyrsvarianter i to produktlinjer. Produktlinjen Classic markerer begyndersegmentet. Her finder du modeller på basis af Fiat Ducato, Citroën Jumper eller Ford Transit med attraktiv grundpris og standardudstyr.

På ens basiskøretøjer omfatter Advantage-linjen Globetrail-modeller med omfattende standardudstyr. Dertil hører f.eks. rammevinduer, markise og meget mere. Dethleffs har fem badversioner på programmet til serien Globetrail i modelåret 2024: fastbad, kompaktbad, baderum, drejeligt bad og komfortbad. Mens planløsninger med baderum findes i begge produktlinjer, kan det drejelige bad og komfortbadet kun vælges i Advantage-linjen. Fast- og kompaktbadet er forbeholdt Classic-linjen.

Globetrail 540 DR fremstår som en yderst kompakt, agil og samtidig komfortabelt udstyret camper van: Med dens længde på 5,4 meter behøver denne korteste model i serien ikke at give afkald på hverken bad, køkken eller siddegruppe. Dette trick lykkes ved at indbygge et smalt baderum og tilpasse køkkenet samt soverummet ved f.eks. at gøre sengen smallere i fodenden.

Med Globetrail 600 DF og 600 DR lancerer Dethleffs til modelåret 2024 to yderligere varianter med seng på tværs i seksmeterklassen. Mens Globetrail 600 DF med fastbad og klassisk planløsning udgør en prisbillig begyndermodel, imponerer Globetrail 600 DR med et baderum, hvor den dobbelte udnyttelse af midtergangen muliggør en meget rummelig brusekabine.

Globetrail 600 ER har en længde på kun seks meter og er udstyret med senge på langs og behøver alligevel ikke undvære nogen bekvemmeligheder takket være baderummet. Alle Globetrail-modeller på Stellantis-basis kan som ekstraudstyr udstyres med et hævetag med to ekstra senge eller med en frontudvidelse med vindue over førerhuset.

Ford Transit anvendes som basis til den nye Globetrail 590 DK med kompaktbad samt til den kendte Globetrail 590 DC med komfortbad. I modelåret 2024 får de begge som standard en udvidelse af sengen på tværs og dermed en 201 centimeter lang seng.

Mens Globetrail 590 DK har sin plads i Classic-produktlinjen, placerer Dethleffs Globetrail 590 DC i Advantage-varianten med omfattende udstyr. Som standard har den sidstnævnte blandt andet dobbeltgulv, komfortseng med tallerkenfjedersystem og et køkken med rummelige skuffer, der er tilgængelige indefra og udefra.

;