Menue
  • Header Aero 2023
  • Dethleffs Wohnwagen c´joy
  • eye nomad 2022

Campingvogne fra Dethleffs: Her begynder din ferie i campingvognen

En campingvogn lige efter din smag

Hvilken campingvogn passer bedst til dig? Individuelle udstyrsmuligheder gør Dethleffs campingvogne til din helt personlige drøm på hjul. Vi rådgiver dig gerne udførligt, så du finder din ideelle campingvogn.

Stig ind. Oplev velvære. Nyd det.

Und dig selv en unik feriefølelse med en campingvogn fra Dethleffs. Fra en lille campingvogn til campingvognskæmpe. I mere end 85 år har vi været campingvognspionerer, når det gælder ideel rumudnyttelse med atmosfære af velvære. Det er ikke så mærkeligt, for den første tyske campingvogn blev opfundet af Arist Dethleffs i 1931. Takket være hans opfinderånd begyndte en turismeæra, der har varet ved indtil den dag i dag. Dethleffs campingvogne baner stadig vejen for komfortable campingture og bekvemme langtursrejser inden for "dine egne fire vægge".

c'joy

c-joy Navi

c’joy er den perfekte campingvogn for begynderfamilier og prisbevidste campingvenner. Takket være sin lette vægt kræver den ikke en alt for stor bil. Her er det nok med kørekort B.

Dethleffs campingvogne c'joy

c'go & c'go up

cgo Range 23

c’go-campingvognen er ideel for unge familier med børn og for begyndere. Især sidstnævnte har helt særlige krav til en campingvogn.

Dethleffs campingvogne c'go und c'go up

Aero & Aero up

aero Range 23

Den traditionelle klassiker i et luftigt moderne AERO-udseende. Den svungne baglygteholder med integrerede baglygter virker næsten som et smil.

Dethleffs campingvogne Aero & Aero up

Camper®

Camper Hammerschlag Seite steil frei

Camper® er indbegrebet af familietanken mere end nogen anden campingvognsserie i Dethleffs modelprogram. Kom bagage i campingvognen, spænd børnene fast, tank bilen op, og kør af sted.

Dethleffs campingvogne Camper®

Nomad

Nomad Hammerschlag Seite steil frei

Gennem mange år har campingvognen Nomad være en tro ledsager for campistpar og familier, der lægger vægt på elegant stil og høj standard.

Dethleffs campingvogne Nomad

Beduin Scandinavia

Beduin white Seite steil frei

Allerede siden 1956 har campingfans udforsket de smukkeste hjørner af verdenen med denne model. Takket være den effektive vinterkomfortpakke står intet i vejen for en rejse selv gennem kolde landskaber.

Dethleffs campingvogne Beduin Scandinavia

Camper D-Line

Camper white Seite steil frei Print- 300-dpi  D-Line

Camper© D-Line er sammensat eksklusivt til danske campister, der vil nå langt på ferien og for pengene. Med det omfattende standardudstyr og det rette sikkerhedsudstyr er I klar til afgang med det samme!

Dethleffs campingvogne Camper D-Line®

Sikkerhedsplus. Komfortmaksimum. Ubegrænset frihed.

Kender du allerede Dethleffs-merværdien? Alle campingvogne fra Dethleffs er udstyret med mange fordele. Tag et kig på Dethleffs-merværdien i form af vores innovative indeklimateknik samt pladsbesparende køkkenindretninger og multimedieekstraudstyr. Ud over luksus og komfort kommer din sikkerhed i første række i vores campingvogne. Alle campingvogne og autocampere fra Dethleffs har de nyeste sikkerhedstandarder.

Køb, lej eller test Dethleffs campingvogne? Find din passende forhandler her "Leder du efter en forhandler? Vil du gerne købe eller se på en autocamper, campingvogn eller camper fra Dethleffs? Vores forhandlernet er lige i nærheden af dig:

Hos vores aftalepartnere kan du købe autocampere, campere eller campingvogne, få serviceydelser, booke prøvekørsler eller danne dig et første indtryk af vores autocampere og campingvogne."

Til forhandlersøgning

Just Camp - All you need is Just
Just Camp - All you need is Just
Nyt interiør til Dethleffs c’go og c’go up
Nyt interiør til Dethleffs c’go og c’go up
Startklar til at komme ind i foråret: Den ultimative tjekliste
Startklar til at komme ind i foråret: Den ultimative tjekliste