Menue
eye lifetime no dk
Swoosh

Lifetime-Plus

Vi har bygget fritidsbiler i mere end 85 år. Udviklingsingeniørerne hos Dethleffs har en enestående kompetence, når det drejer sig om konstruktion og tekniske finesser. Det er ikke uden grund, at vi var blandt de første producenter,  som gav 6 års tæthedssikring på bodelen.

I dag er Dethleffs Lifetime-Plus-konstruktion i bodelen et kvalitetskendetegn i mange modeller og står for lang levetid. Denne nyskabende konstruktion kombinerer en absolut rådsikret vægkonstruktion med moderne viden om et sundt indeklima: 

  • Vægge, tag og gulv er fri for kuldebroer og opført helt uden træmaterialer. I stedet sørger stabile stivere i polyuretan for høj vridningsstivhed.
  • Stærke GFK-plader (glasfiberforstærkede plastplader) i tag og gulv beskytter mod udvendige skader fra hagl, stenslag, saltvand o.l.
  • Et særligt tykt lag ag højkomprimeret, vandafvisende XPS-skum sørger for fremragende isoleringsværdier.
  • Finérplader er uovertrufne når det gælder lyddæmpende underlag. Dermed reduceres støjnivauet betydeligt selv under kørsel. Samtidig holdes muligheden åbent til at installere gulvopvarmning. 
Icon Lifetime Smart

I Globebus, Trend (ikke A) og Pulse er der brugt den rådsikre gulvkonstruktion Lifetime-Smart. Også her er det PU-lister istedenfor træmaterialer og en tyk GFK-plade som beskytter mod skader!