Menue
  • XL Family Header 24
  • Header Trend 2024
  • Header Camper Can 24
Dethleffs autocamper- og campingvognkonfigurator
Dethleffs nyhedsbrev - Vil du gerne vide mere om camping og Dethleffs?
Aftal et møde med en forhandler
Just Camp - All you need is Just
Just Camp - All you need is Just
Nyt interiør til Dethleffs c’go og c’go up
Nyt interiør til Dethleffs c’go og c’go up
Startklar til at komme ind i foråret: Den ultimative tjekliste
Startklar til at komme ind i foråret: Den ultimative tjekliste
Dethleffs Kataloger & Downloads
Dethleffs Kataloger & Downloads
Montsaktion Juli 24 EN
Aftal et møde med en forhandler
Aftal et møde med en forhandler

Velkommen til camping-pioneren Dethleffs - din ven af familien!

Del glæden med familien

Vi ved, at familier er ligeså mangfoldige, som den måde de tilbringer deres ferie på. Uanset deres størrelse og sammensætning forbliver de individuelle og usammenlignelige, ligesom det gælder for camping. Vi har sat os for at finde den passende vogn til hver familie. Vores udvalg er stort med vores brede tilbud lige fra urban campere til luksusautocampere.

Mit et og alt: Dethleffs!

Campingvognautocampercamper van og urban camper – at bo som derhjemme på farten har mange navne. Campingferie for hele familien har simpelthen gennem 90 år været ensbetydende med Dethleffs!

Alle veje fører til Dethleffs!

Sommerferier, vintercamping, op i bjergene, ud til havet, ind i byen eller endda jorden rundt? Uanset hvor din rejse går hen, står Dethleffs campingvogne, autocampere, camper vans og urban campere for højeste kvalitet, førsteklasseshåndværk, individuelt udstyr og i hvert tilfælde for mere sikkerhed og sjov. Det garanterer vi for før og efter købet med vores mange serviceydelser hos forhandleren og selvfølgelig her hos Dethleffs. Du finder meget nemt en forhandler i nærheden af dig med vores forhandlersøgning.

Alt „made in Germany“ hos Dethleffs!

Vidst du, at campingvognen blev opfundet i Allgäu? Midt i foralpernes maleriske landskab mellem bjergene og Bodensøen konstruerede Arist Dethleffs i 1931 Tysklands første „Wohnauto“ til sin familie. Også den dag i dag produceres langt det største antal af alle modeller i Isny, mens resten produceres på vores topmoderne partnerfabrikker i Tyskland.

Køretøjsindretning fra Dethleffs

På fabrikken „Isny i Allgäu“ udvikles og produceres ikke kun Dethleffs autocampere og campingvogne. Her er der gennem mere end 17 år også skabt campingindretninger til kassebiler og urban vehicles med det mest professionelle og fineste håndarbejde. I dag forlader mere end 7000 urban campere og camper vans hvert år samlebåndet på bestilling fra mærkerne Pössl samt Crosscamp og siden 2021 også fra Dethleffs.

Dethleffs Facebook Icon
home icon instagram
home icon vimeo
home icon youtube