Menue
eyec caravan sicherheit

Sikkerhed

Din sikkerhed!

Sikkerhed er tradition hos os. I mere end 20 år har vi tilbudt regelmæssig kørselstræning til alle vores camping fans. For til syvende og sidst, trods moderne sikkerhedsteknik, er føreren den vigtigste faktor. Og vi bliver bekræftet hver gang: selv en „gammel ræv“ kan lære nyt.

Da vores kunders sikkerhed ligger os meget på hjertet, har der hos Dethleffs i årevis været standard med et omfattende sikkerhedsudstyr. Relevante sikkerhedskomponenter som kvalitetschassis, selvjusterende tromlebremser, kvalitetsdæk med høj sikkerhedsreserve og meget mere er hos os standard.

Campingvogne

AntiSchlinger System

Anti-slyng-system  - Anti-slyng-systemet bremser på samme måde som ESP i personvogne. Campingvognen nedbremses blødt inden for et split-sekund og kørslen kan fortsættes i sikker køreklar stand.

Gasfilter im Kasten 300dpi web

Gastrykregulator med crashsensor  - Gastryksregulatoren har en sikkerheds- og en komfort- komponent: den indbyggede crash-sensor sørger for, at gassen bliver lukket ved en påkørsel således at man ikke får et ukontrolleret gasudslip. Denne beskyttelsesanordning tillader, at gasdrevne apparater også må anvendes under kørslen!

Rauchmelder V3

Røgalarm- Redder liv. Advarer med en gennemtrængende tone ved røgudvikling.

DET selbstnachstellendeBremsweg

De selvjusterende bremsergiver - en optimal, forkortet bremselængde

Nomad 540RE Octagon Stossdaempferr RUP8359 web

Akselstøddæmper - for optimalt vejgreb

Nomad 540RE Chassis RUP8397 web

Chassis - fra Tyskland´s førende producent

Nomad 540RE Zugkopf Deichselabdeckung RUP8387 web

Et specielt trækhoved - forhindrer at campingvognen kommer i slyng 

Autocampere

ESP Pylon Advantage

ESP (elektronisk stabilitetskontrol) – holder styr på retningen på bilen og bevægelsene fra hjulene. Ved behov, altså særligt i farlige kørselssituationer reagerer systemet, bremser det enkelte hjul eller sænker bilens hastighed ved at reducere farten. På denne måde holdes bilen sikkert på vejbanen.

Flere vigtige køreassistentsystemer:

  • ASR (Anti Slip Regulation) – for at undgå at hjulene spinner ved start på en stigning
  • Hill Holder – hindrer at bilen ruller bagud ved start på en stigning
  • HBA (Hydraulic Brake Assistance) – hjælp ved nødbremsning. Systemet genkender nødbremsning og forstærker trykket på pedalen, hvis det er nødvendigt
  • Roll-over Mitigation – reducerer pendelbevægelser og forbedrer stabiliteten også i sving
  • Hill Descent Control – hjælper med at holde ønsket hastighed (op til maks. 30 km/t) på stejle nedkørsler, uden stadig at bremse. Føreren kan koncentrere sig hundre procent omat styre (aktiveres via en knap på instrumentbordet)
Advantage T 3Punkt Gurt

3-punkts sikkerhedsseler - alle godkendte siddepladser i kørselsretningen er udstyret med 3-punktssikkerhedsseler og stabile nakkestøtter, som man finder i bilindustrien.