Menue
Isabella Alberte Header 1920x769px
Swoosh

Hverdagseventyr

Isabella Moffe Corona

Dethleffs indgår samarbejde med Isabella Alberte og Moffe

Coronaen er over os – og hvad gør man, hvis man er 95 år og stadig vil leve livet, rejse, opleve – og tilmed har oprettet en lang og spændende bucketlist, der skal forfølges? Man rejser med autocamper, hvor man i eget rullende hjem kan komme trygt og sikkert rundt.

Som ’Ven af familien’ vil Dethleffs gerne støtte op om Moffes – som den 95-årige kaldes på de sociale medier – drøm og har derfor indgået et samarbejde med hans barnebarn Isabella Alberte om udlån af en autocamper til indfrielse af deres feriedrømme.

Isabella Moffe Bucket List

Baggrundshistorie

Isabella og Moffe vakte opsigt, da de i 2016 lukkede medierne og danskerne ind i deres unikke liv. Duoen valgte nemlig at flytte sammen på trods af en aldersforskel på 66 år, kort efter Isabellas mormor og Moffes kone gik bort i 2012. Dengang var den fælles adresse kun for en midlertidig periode, men som tiden gik og bucketlisten voksede blev beslutningen om at bo sammen permanent på tværs af generationer taget.

Det bød på bunkevis af oplevelser, som Moffe trods sin høje alder aldrig havde haft, og ture til bl.a. Filippinerne, England, Tyrkiet og Tjekkiet. I dag bor 29-årige Isabella og 95-årige Moffe stadig sammen og nu også med Isabellas kæreste Simon og deres fælles hund Gaia. Til dagligt dokumenterer de deres familieliv og fælles rejser på Instagram, hvor mange inspireres til at huske på værdien af de familiære relationer - og til at tage på eventyr med dem, de holder af.

Følg Isabella Alberte og Moffes hverdagseventyr i Trend T 6717 EB her på siden og på Instagram, og scroll evt. helt ned i bunden af siden og læs om starten på vores samarbejde og om den dag Isabella Alberte, Simon og Moffe hentede deres eventyrbus 2.0, som de kalder den udlånte autocamper.


12. JANUAR 2021


2. JANUAR 2021


12. November 2020


3. NOVEMBER 2020


14. OKTOBER 2020


6. OKtober 2020


26. SEPTEMBER 2020


11. SEPTEMBER 2020

Isabella Alberte Kleinbild 800x434px

"Hentede vi den nye Eventyrbus hjem i det vel nok vildeste samarbejde, vi nogensinde kunne drømme om: Et ambassadørskab for Erwin Hymer Group Nord, der har stillet intet mindre end en spritny autocamper fra @dethleffs_dk til rådighed. Nu er det kun fantasien, der sætter grænser for vores eventyr. Ofte kommer I med mange vilde ideer til, hvordan der kan støttes op om vores lille livsprojekt, og da én af jer skrev, at hun ville kaste en eventyrbus efter os, hvis hun havde haft en eventyrbusbutik, tænkte jeg, at det var både sødt og sjovt - og selvfølgelig helt vanvittigt. Fast forward til nu, hvor netop dét scenarie udspiller sig, og vi er lykkelige, spændte og ekstremt overvældede.

Vores allerførste samarbejde, efter vi besluttede at prøve, om vi kunne få en tilværelse til at løbe rundt på denne måde, var faktisk med Erwin Hymer Group. Nu går der derfor full circle i den med noget mere langsigtet kæresteri, og vi er enormt stolte over at kunne få lov til at strege punkter af vores bucketlist i sådan en flot vogn - men mindst lige så stolte over at repræsentere de største og dygtigste indenfor eventyrbusser.

Var således en dag fuld af forventning og følelser og en morgen, hvor vi alle rendte rundt med hovedet under armen af forfjamskelse. Da vi endelig var klar til at komme ud ad døren, kom nissen trissende med en lille rejsekøletaske i hænderne. I den havde han pakket tandpasta (og intet andet), fordi han glædede sig så meget, at han troede, vi skulle direkte på ferie. Efter megen måben og hvinen kørte vi senere hjem i vidunderet med en slumrende og oplevelsesmættet nisse på passagersædet. “Jeg kom lige i tanke om noget,” lød det pludselig fra ham. “At jeg har det så godt.” Vi havde på alle måder sådan en stor og fin dag med en masse rørende refleksioner - om at være heldige, om hvordan Moffe mente, han havde boet på plejehjem, hvis han ikke havde os, og om hvor stor en kontrast sådan en tilværelse er til det liv, vi sammen lever nu. Om hvordan hele verden bare venter på os og om alle de oplevelser, vi har til gode. Vi er simpelthen så glade. Og Eventyrbussen 2.0 overstiger allerede for længst vores drømme om frihed på hjul!"

 #morfarsworldtour #nissemobilen #dethleffs