Menue
Header Foraars-AAbent-HUS 1920x769px DK

Velkommen til Forårs Åbent Hus

Endelig forår

Campingsæsonen står for døren. Forude venter nye oplevelser med dem, du holder af. Tæt på naturen – og med masser af nærvær. Med et fritidskøretøj fra Dethleffs kan du nyde ubetinget frihed på din yndlingsdestination med dine yndlingsmennesker.

Dethleffs forhandlerne fejrer forårets komme med ekstra fokus på Dethleffs og ekstra gode tilbud.

Sæt kryds i kalenderen, når Dethleffs slår dørene op til Forårsdage den 6. – 19. marts! Udstillingerne er forårsklar med et stort udvalg af campingvogne, autocampere, camper vans og sidst men ikke mindst masser af gode forårstilbud.

Spring ud i foråret med Dethleffs

Bliv klar til forårets og sommerens ferier! Find din nærmeste Dethleffs forhandler her. 

Dethleffs har et meget bredt sortiment, og Dethleffs-kenderne kan bekræfte, at der findes en Dethleffs for alle. Du kan blive i familien Dethleffs gennem hele dit campingliv - fra den første begyndervogn over den rummelige køjevogn til den luksuriøse campingvogn for to personer. Det samme gælder for autocampere og camper vans. Udvalget af fritidskøretøjer er større end nogensinde før, så besøg os i løbet af foråret og gør en god handel. Oplev blandt andet:


Når du vil nå langt for pengene

Website Foraars aabent hus DK 1200x427px CAMPER

Denne serie er specielt designet til danske campister med et omfattende standardudstyr. Spar op til 22.000.

5 stjerner! Fire sæsoner! Beduin Scandinavia

Website Foraars aabent hus DK 1200x427px BEDUIN

Elegant skandinavisk design, al tænkelig komfort og fuldt udstyret til vintercamping. Den perfekte rejseledsager hele året rundt.

Klar til afgang

Website Foraars aabent hus DK 1200x427px JUST-GO

Fleksibel autocamper med god lastvægt, gode køreegenskaber, velegnet til en lang sæson og rimelig pris. Just Go har alt, hvad du har brug for.

Nøglefærdig ferie

Website Foraars aabent hus DK 1200x427px TREND

En af de mest populære modeller på grund af kvalitet, funktionalitet og komfort i særklasse. Vælg mellem del- eller fuldintegreret. 


Svært ved at vente? Tyvstart sæsonen og start feriedrømmene i konfiguratoren. Den guider dig nemt til drømme-køretøjet. 

Ønsker du rådgivning i ro og mag? Book et uforpligtende møde med en forhandler nær dig.

DET-EXP-22-0014 Website Kacheln DK 1200x427px 1
DET-EXP-22-0014 Website Kacheln DK 1200x427px 3

Længe leve familien

Familier er lige så forskellige som den måde, I tilbringer jeres ferie på. Uanset om familien er stor eller lille eller uanset dens sammensætning, forbliver den individuel og uden sammenligning - ligesom camping egentlig. Vi har sat os for at finde den helt rigtige rejseledsager til alle familier. Med vores brede udvalg af fritidskøretøjer, fra campingvogne, over camper vans og urban campers til luksus autocampere, er der masser at vælge imellem.

En familie - uanset oprindelse og sammensætning - er det største, smukkeste og mest spændende, man kan forestille sig. Ligesom livet på camping: individuelt, unikt og helt uden sammenligning!

Så tag familien med til forårs åbent hus hos din Dethleffs-forhandler. Vi ses 11. – 12. marts!